Gastenboek

’t Excuus Linne 31-07-2016

Sticks heeft onze opening op 31-7-2016 muzikaal opgeluisterd! Dit hebben ze super gedaan. Sticks is een leuke band met gevarieerde muziek. De reacties van onze gasten waren dan ook erg goed. Zeker een aanrader.

Cafe ’t Excuus in Linne.

Ben en Ine Kuijpers 09-04-2016

Heel hartelijk dank voor de gezellige sfeer en de leuke muziek die jullie hebben neergezet tgv Ine’s 50e verjaardag. Jullie muziekrepertoire sloot goed aan bij onze leeftijd/smaak. Heerlijk kunnen dansen, het was super!

Groetjes Ben en Ine Kuijpers

Marianne Jonkers Ospel 23-10-2015

Het was een fantastische 50 jarige verjaardag. De sfeer zat er goed in. Ook dankzij de goeie band en zangeres. Dank je wel.

Marianne Jonkers

Bie Briels Roggel 27-04-2015

Wat heb ik genoten van jullie. Precies de diverse muziek stijlen, waarvan ik hou. Er was van alles Rock&Roll, Blues, POP ’90, Ballads, Beach Rock en feest muziek. Jullie moeten in het najaar nog een keer terug komen in Roggel.

Jos Briels

Matchpoint Nederweert 07-03-2015

Leuke afsluiter verzorgt door STICKS. Eerst genoten van NOVA; mooie ingetogen muziek. Daarna kompleet los met STICKS. Publiek heeft genoten. Met dank aan Eric Kessels voor het geluid.

MuziekCafe Helmond 03-02-2015

Kei bedankt met jullie optreden. Nooit gedacht dat het feestje van geregistreerd partnerschap, zo leuk zou zijn. Man wat zijn jullie goed!

Caroline en Ruud

Organisatie Open Podium 15-08-2014

Mede dankzij de inbreng van Sticks kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd Open Podium 2014 tijdens de Kennedymars in Melderslo. We hopen dat jullie net zoals het publiek genoten hebben van jullie eigen optreden maar ook dat van de andere artiesten. Namens de organisatie wil ik jullie dan ook heel hartelijk bedanken voor jullie deelname. Namens de organisatie nogmaals heel hartelijk bedankt en heel veel succes in jullie muzikale carrière.

Wim Heldens

Joyce van Schendel-Crusio 28-06-2014

Beste leden van Sticks Band. Al weer meer dan een week geleden waren jullie op onze bruiloft. Wat een ontzettend goed, gezellig en muzikaal feestje was het!! Jullie hebben er aan bijgedragen dat er goed gedanst kon worden en we hebben vele leuke reacties gehoord! Als we ooit weer een feestje geven, vragen we jullie weer, en anders vast weer een keer bij een van jullie optredens.

Groetjes Joyce en Matthijs

Henny de Gooijer 09-02-2014

Bij TOV gebouw gisteravond leuk feest samen met mijn zus Renee Teeuwsen, samen 110 jaar. De Sticks Band met Bart Teeuwsen op de basgitaar en later Lonneke Teeuwsen met de viool zorgden voor een groot deel van de avond voor de muziek. Wat vooral na de pauze goed viel bij de genodigden. Katy En Erik de Gooijer en Cobi Martens waren regelmatig op de dansvloer. Sticks, familie en vrienden hartelijk bedankt en wie weet een herhaling als we samen 130 worden.

Angeline Steeghs 7-10-2013

Super super super bedankt voor het geweldige, stoere, muzikale, sfeervolle optreden. Wij met vele andere hebben intens genoten. Wordt vervolgd.

Liefs Gerard & Angeline

Petra Niessen Kessels 8-5-2013


Hallo bandleden van Sticks ik wil als eerst jullie nog bedanken voor de sfeervolle en gezellige avond, waar jullie een hele grote aanvulling zijn geweest, de muziek was gewoonweg super om naar te luisteren, maar dat wist ik al van eerdere optreden, wij hebben heel veel positieve reactie gehad dat het geluid zo stond afgesteld dat het een prettig geheel was. Band nogmaals bedankt super.

Wilt u ook een bericht achterlaten?

Mail Sticks!

Zin in een gave portie live muziek?

De bandleden van Sticks staan in de startblokken! Dus neem vooral contact op en boek deze live band.